Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Τάσος Κυριάκος: Παλιά διοικούσαν το ποδόσφαιρο σοβαροί άνθρωποι και επιχειρηματίες – Ναι, στήνονται παιχνίδια

Με τον Τάσο Κυριάκο είναι γνωστό ότι μας συνδέει μια σχέση πολλών ετών. Πριν λίγες μέρες  ήρθε στα γραφεία της Εθελοντικής Ομάδας ΣΤΗΡΙΞΗ για να γραφτεί μέλος και να ενισχύσει τον Σύλλογο, έχοντας εθελοντική συνείδηση και εκτιμώντας το έργο του Συλλόγου.

Περισσότερα...

ΑΕΛ: Για δούμε, τι θα δούμε…

Γράφει ο Φώτης Βακιρτζηδέλης 

Την περασμένη σεζόν και η ΑΕΛ δεν ήταν αυτή που θέλουμε. Οι μεταγραφές των “τεράστιων παιχταράδων ή ταλέντων” αποδείχθηκαν πολύ λίγες για το μέγεθος της ΑΕΛ.

Περισσότερα...

Τώρα χρειάζεται συσπείρωση…

Η ΑΕΛ για δεύτερη φορά στην ιστορία της βρέθηκε στον πάτο του πηγαδιού. Και για δεύτερη φορά, αποδεικνύοντας το τεράστιο μέγεθος της, ξαναβρέθηκε στον φυσικό της χώρο, στην μεγάλη κατηγορία.
Αλλά αυτή τη φορά με περίεργες συνθήκες. Μια νέα ομάδα χτίστηκε από την αρχή, οι σχέσεις των οργανωμένων - που είναι και η “ψυχή” της ομάδας – με την ΠΑΕ είναι τεταμένες, το ίδιο και οι σχέσεις της με το μητρικό Σωματείο.
Όμως η ΑΕΛ έγραψε την μεγάλη ιστορία της μέσα στα γήπεδα. Εκεί κατέκτησε πρωτάθλημα, κύπελλα, πρόκριση στους ομίλους της UEFA και μεγάλες νίκες που έκαναν τους οπαδούς της υπερήφανους.
Δεν είναι της παρούσης να καταλογίσουμε ευθύνες για τις διαφορές που προαναφέραμε. Εξ’ άλλου αυτές αφορούν τα εμπλεκόμενα μέρη και όχι τους “δικαστές” του τύπου και της κερκίδας. Αυτοί έχουν μόνο το δικαίωμα (και την υποχρέωση, ίσως) της άποψης και της δημόσιας γνώμης, όχι των αποφάσεων. Όλα αυτά όμως έχουν αντίκτυπο στην ομάδα. Είναι άδικο για την ΑΕΛ να αγωνίζεται σε (σχεδόν) άδειο γήπεδο όταν διαθέτει έναν λαό που τον έχει αποδεχθεί και παραδεχτεί όλη η φίλαθλη Ελλάδα.
Ας ψάξουν λοιπόν, ο Αλέξης Κούγιας, οι οργανωμένοι και το Μητρικό Σωματείο τις λύσεις τις έξι μέρες της εβδομάδας. Η έβδομη, η μέρα του κάθε αγώνα, ανήκει στους παίκτες.
Πέρα από όποιες διαφορές θέσεων, απόψεων ή αντιλήψεων είμαστε όλοι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να βρισκόμαστε, μακριά από αντιδικίες και εγωισμούς,  σ’ αυτά που μας ενώνουν. Στο γήπεδο. Στους παίκτες.
Η ημέρα του κάθε αγώνα ανήκει στην ΑΕΛ. Ας μη λείψουμε από δίπλα της…   

Φώτης Βακιρτζηδέλης

Νέα σελίδα...

Το mustsport.gr, που την διεύθυνση και την διαχείριση του έχει αναλάβει εδώ και 3 χρόνια ο καλός δημοσιογράφος Αποστόλης Τριανταφύλλου που με την συνδρομή του Μάκη Τακούλα το πήγαν πολύ καλά.  Μια συνεργασία που μετά από τρία χρόνια έφτασε στο τέλος της. Αυτό συμβαίνει σε κάθε τομέα της ζωής μας. Οι κύκλοι κάποτε κλείνουν, έτσι και αυτός. Και αρχίζει μια νέα εποχή. Το νέο mustsport είναι έτοιμο για να δώσει τους δικούς του αγώνες. Έτσι με την συνδρομή κάποιων νέων συνεργατών θα συνεχίσουμε αυτό που είχαμε ξεκινήσει. Έναν αθλητικό ιστότοπο που μακριά από οπαδικούς φανατισμούς, συμφέροντα και συμπάθειες ή αντιπάθειες θα έχει σαν στόχο την πραγματική ενημέρωση των φιλάθλων και οπαδών της ΑΕΛ. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα γίνει ένα ειδησεογραφικό αθλητικό portal. Έχει αρκετά τέτοια η Λάρισα, δεν χρειάζονται και άλλα. Θα είναι ένα αθλητικό περιοδικό που με άρθρα, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, θα μεταφέρει τα γεγονότα σε δεύτερο χρόνο για να μπορούμε να τα κρίνουμε (θετικά ή αρνητικά) με καθαρό μυαλό και όχι με την φόρτιση που δημιουργεί το γεγονός την στιγμή που συμβαίνει.   
Η ιστοσελίδα που είναι μπροστά σας δεν είναι ένα μέσο προβολής μόνο των προσωπικών μας απόψεων αλλά και απόψεων ανθρώπων που κάτι έχουν να πουν, ανθρώπων που είναι ζωντανά κύτταρα αυτής της ομάδας. Παίκτες, προπονητές, παράγοντες και δημοσιογράφοι θα έχουν βήμα και εκφράζουν την άποψη τους ελεύθερα. Οι κριτές τους θα είστε εσείς και όχι εμείς. Αλλά ας μην το κουράζουμε. Είναι απλά ένα διαδικτυακό αθλητικό ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. Αλλά αυτό που πραγματικά σας αξίζει και κυρίως που αξίζει στην ΑΕΛ.
Τα υπόλοιπα θα τα δείξει ο χρόνος.
Τώρα που το πρωτάθλημα ξαναρχίζει είμαστε πάλι εδώ - όπως είχαμε υποσχεθεί - για να βάλουμε και εμείς με τον τρόπο μας ένα μικρό λιθαράκι στο τεράστιο οικοδόμημα που λέγεται ΑΕΛ.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά...
Φώτης Βακιρτζηδέλης - Γιώργος Ζαχαρούλης
 
Σ.Σ.
Με την μεταγραφολογία ΔΕΝ ασχοληθήκαμε και τις μεταγραφές θα τις κρίνουμε μέσα στο γήπεδο και όχι από τα βιογραφικά των παικτών.

Πρωτοσέλιδα

Πρόγραμμα TV